Hlavní obsah
Článek

Program německé části státní návštěvy Williama s Kate se příliš neliší od dnů strávených v sousedním Polsku. Rozdíl je snad jen v tom, že po vévodkyni z Cambridge (35) nikdo neočekává, že by na svém těle propagovala místní módu.

V Berlíně se opakovala situace z Varšavy. Po přistání na letišti zaujaly fotografy děti Kate a Williama mnohem více než jejich rodiče. Na vlivný manželský pár poté čekalo setkání s politiky a prohlídka míst připomínajících hrůzy druhé světové války. V obou zemích došlo také na dodatečnou oslavu 91. narozenin královny Alžbety II..

Zatímco v Polsku Kate vyfasovala nepadnoucí šaty od místní návrhářky, v Německu se raději spolehla na oblíbenou značku. Na párty v zahradě britské ambasády oblékla volné červené šaty z módního domu Alexander McQueen. Sázka na jistotu se vyplatila. Outfit, jehož hodnota odpovídá 60 tisícům korun, Kate slušel podstatně více než nepovedený experiment z polské produkce.

Vzácní hosté z Velké Británie už za sebou mají setkání s kancléřkou Angelou Merkel i exkurzi po pamětihodnostech včetně Braniborské brány a Památníku holokaustu. Cílem návštěvy je zajistit dobré mezinárodní vztahy navzdory odchodu Spojeného království z Evropské unie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám