Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době je Vincent Navrátil (24) dost zaměstnaný a nemůže se věnovat svému milovanému psovi tak, jak by si přál. Naštěstí má možnost svou fenku samojeda Coco občas dát na hlídání své mamince Veronice Žilkové (62). Ta se opět vrátila z Izraele do České republiky a její blízcí ji mohou využít k hlídání vnoučat, ale i čtyřnohých mazlíčků.

Hlídání ale není úplně bez komplikací. „Mám svého milovaného psa, ke kterému mám paranoidní vztah, když s ním nejsem. Máma supluje psí babičku, a když nemůžu, tak ho pohlídá,“ prozradil Super.cz Vincent.

Pro Veroniku Žilkovou to bývá ale často velký stres. „Ona se směje, že mám větší strach o svého psa než třeba Agáta o své dítě. Já jsem v tomto opravdu paranoidní, každých pět minut kontroluju, jestli je vše v pořádku,“ práskl na sebe Vincent a jedním dechem dodal: „Máma říká, že má větší stres mi hlídat psa než ostatní vnoučata.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám