Hlavní obsah
Článek

Veronika Žilková (62) se s dcerou Kordulou vrátila v dubnu z Izraele. Rozhodla se v Praze starat o svoji šestadevadesátiletou maminku. S Martinem Stropnickým (67) nyní budou provozovat manželství na dálku.

"Manžel přijede na dovolenou do Česka, od podzimu podle zdravotního stavu maminky budu pendlovat mezi Prahou a Tel Avivem, jsou to tři hodiny, není to tak hrozný," řekla Super.cz Veronika.

"Když byl manžel ve vládě, tak jsem ho neviděla o moc víc. Mně bude příští rok 60, jemu 65, tak si myslím, že v tomhle věku zvládneme dva roky něco jako třeba vojnu. Budu za nima lítat," usmívá se a zdůrazňuje, že letenky jí nebude platit stát, ale ona sama.

"Budu si letenky platit sama. Lidé mají o to nějak strach. Jako manželka velvyslance jsem měla nárok na letenku na dovolenou. Když budu více než 40 dní v Čechách, tak tento nárok už nemám. Budu si to platit sama. Tak nemusí mít nikdo strach, že mi to stát bude platit. Nebude," vysvětluje.

Dcera Kordula se v září do Izraele vrátí. "Kordulka jde na střední školu tam. Bude se svým tatínkem. Je dobrý otec, určitě to spolu zvládnou. Nebojím se o ně. Budou šťastní, že si budou moct dělat, co chtějí. Mají se rádi, jsou si hodně blízcí, užijou si to," dodala Žilková na otevření obchodu s dětskou módou na pražském Chodově.

Reklama

Další články

Načítám