Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli 10. května slaví svátek všechny maminky. Na ty své nezapomněly i známé tváře, které na svých sociálních sítích sdílely společnou fotku. U některých je jasné, že geny opravdu nezapřou.

Se svou krásnou maminkou se vyfotila například Monika Bagárová (29), která připsala i milé vyznání: „Maminko moje. Děkuji za vše, co jsi mi v životě dala, co pro mě, pro nás všechny děláš, jak se o nás vždy s láskou staráš, za tvoji trpělivost, laskavost, pochopení a vždy otevřenou náruč.“

Podobně se maminkou pochlubila i modelka Nikol Švantnerová (31), u které není na první pohled jasné, jestli vedle ní nesedí starší sestra. Nezapomněly popřát ani herečky Nela Boudová (56), Alice Bendová (50) a dojemným snímkem se pochlubila Veronika Žilková (62), která se za svou maminkou Olgou (96) vrátila kvůli pandemii z Izraele.

Moderátor Vojtěch Bernatský (49) a herečka Aneta Krejčíková (32) jsou dokonce tak vynalézaví, že vytvořili koláž několika snímků z dětství až po současnost. Více snímků najdete v galerii.

Reklama

Další články

Načítám