Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O jejich vztahu se dlouho šušká v zákulisí českého showbyznysu. Nyní Pavel Callta a Sabina Rojková vyrazili poprvé bok po boku do společnosti. Dvojice si nenechala ujít slavnostní českou premiéru filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera.

Sabina a Pavel se dali dohromady kvůli práci. Herečka se objevila před rokem ve zpěvákově videoklipu k písni Nezapomeň a letos došlo na pokračování. „Se Sabinou jsme točili už druhý videoklip na song "Ať se stane cokoliv", který vyšel předevčírem, což je takový volný pokračování příběhu, kde ji na konci požádám o ruku, s otevřeným koncem,” nechal se slyšet zpěvák, který na sebe masově upozornil klipem s Leošem Marešem.

Idol náctiletých dívek nechtěl vztah s bývalou partnerkou syna Veroniky Žilkové (62), herce Vincenta Navrátila, potvrdit. Na druhou stranu ale ani nic nepopřel. „Se Sabinou se máme rádi, dobře se nám spolu natáčí a mám rád obecně její přítomnost. Když jsem ji už požádal o ruku, tak snad jednou vyjde i ta svatba,” směje se Calta a dodává: „Ale zatím jsme oba dost zaneprázdnění, tak tomu necháme volný průběh.”

A jak vysvětluje Pavel Callta objetí a fakt, že Rojkové nabídl rámě? „Star Wars jsem si užil v partě kámošů včetně Sabči, která si ten den vyvrtla kotník při představení, tak jsem ji přidržoval a dělal garde,” říká Pavel Callta.

Čas tedy ukáže, jestli dojde ještě k třetímu natáčení videoklipu, nebo k něčemu vážnějšímu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám