Hlavní obsah
Článek

Klasické dva měsíce prázdnin Vincenta Navrátila nečekají. Mladý herec bude totiž v létě hrát v představení Skleněný strop na Letní scéně divadla Ungelt. Mladý umělec ale nezoufá.

„Hraní na letní scéně vnímám jako jednu z příjemných prázdninových aktivit. Nepovažuju to za práci. Mám dost volna na to, abych si to užil. Dlouhé nicnedělání mě pak taky nebaví,” svěřil se nám syn Veroniky Žilkové (62) a jejího druhého manžela, stavaře Marka Navrátila na představení repertoáru letní scény Ungeltu.

Jednu nevýhodu práce v parném létě ale herec přece jen našel. „Bylo to moc fajn. Hrajeme zimu, a tak jsme všichni nabalení. Díky tomu se tam všichni pěkně potíme. Je to jediné minus té hry,” říká herec, známý také jako Tobiáš Sláma z nekonečného seriálu Ulice.

Navrátil není typ člověka, který by si zařizoval dovolenou v období „first minute“. Vzhledem ke svému povolání si to nemůže dovolit. „Nic neplánuju, protože se mi může rychle změnit natáčecí plán. Zatím přesně nevím, co budu dělat,” říká Vincent Navrátil.

Reklama

Další články

Načítám