Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V minulosti vymetala večírky, ale teď už je dvojnásobnou maminkou a řeší úplně jiné věci. Agáta Prachařová (38) zkrotla a její život se točí okolo dětí.

Bývalá večírková královna se vrací na televizní obrazovku v pořadu Máma nad věcí, jehož natáčení si úplně neužívala. I když teplota byla jen kousek nad nulou, před kameru nastoupila v letních šatech. Chtěla se totiž pochlubit svými křivkami po dvou porodech. V detailním záběru tak můžete vidět dokonce její husí kůži.

Agáta v novém pořadu, který odstartuje v neděli v poledne na kanálu Prima Love, ukáže i svou babičku Olgu (94) a syna Kryšpína (7). „Pomáhá doma rád s vařením. Je pro něj skoro až svátost, když dostane do ruky nůž, čímž dostane zodpovědnost a důvěru. Samozřejmě ho při tom bedlivě pozoruju,“ řekla Prachařová o svém pomocníkovi.

Pro moderátorku je největším vzorem její matka Veronika Žilková (62), která měla početnou domácnost vždy pod kontrolou. Agáta kromě Kryšpína vychovává i dceru Miu, takže má srovnání. „Holky jsou na mámu okamžitě napojené. Kluci mají svůj svět, ale holky si s mámou rozumí hned od narození. Navíc, když Mia v roce rozlije mléko, jde si pro hadr a utře to. Kryšpín to v sedmi letech překročí a neřeší to,“ popsala se smíchem domácí poměry.

Reklama

Další články

Načítám