Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Z ženského půvabu a odvahy po padesátce příliš neztratila. Veronika Žilková (62), manželka velvyslance v Izraeli a bývalého ministra obrany Martina Stropnického (67), v seriálu Kameňák odhodila zábrany a divákům ukázala vnady skoro stejně odvážně, jak to má ve zvyku její dcera Agáta Prachařová (38).

Žilková v Kameňáku představuje učitelku Vlastičku, kterou dříve hrála Dana Morávková (52). Ta ale tentokrát na natáčení seriálu z prostředí, které známe z předchozích pěti filmů, neměla čas. Naštěstí se zdá, že produkce za ni našla kvalitní komediální náhradu.

V druhém díle diváky oblíbeného seriálu dojde k velkému nedorozumění, které vyvolává řadu komických situací. Vlastička přistihne starostu Pepana v podání Václava Vydry (68), kterého tajně miluje, v objetí s jinou ženou. Ta je sice tchyní Pepanovy dcery a hlavnímu úředníkovi Kameňákova napravuje zničená záda, učitelka Vlastička to ale pochopí jinak.

Domnělou sokyni v lásce Bětu, hraje ji Zuzana Slavíková, pronásleduje i v domě a když se plíží po chodbě po čtyřech, naskytne se divákům opravdu zajímavá podívaná. V dnešním Kameňáku dojde ale i ke rvačce, osahávání prsou, převlékání Pavla Kikinčuka do ženských šatů i dalším postelovým hrátkám Martina Dejdara a Alice Bendové.

Reklama

Další články

Načítám