Hlavní obsah
Článek

V sobotu startuje už devátý ročník oblíbené soutěže StarDance, která opět představí deset tanečních párů. Hned za týden však bude tato hvězdná sestava o jeden pár ochuzena. Kvůli několikatýdenní pilné přípravě si málokdo chce připustit, že soutěž opustí jako první. Připomeňme si dvojice, které tato smůla potkala v minulých řadách.

Už první řada v roce 2006 zaznamenala u diváků velký úspěch a tančila v ní i zpěvačka Helena Zeťová (43) s profesionálním tanečníkem Eduardem Zubákem. V soutěži se však kráska, která hudební kariéru odstartovala v dívčí kapele Black Milk, dlouho neohřála a vypadla hned v prvním vyřazovacím kole.

Druhého kola v následujícím ročníku se nedočkala ani slavná kajakářka Štěpánka Hilgertová v doprovodu tanečníka Michala Němečka, rok poté měli stejný osud zpěvák Bohouš Josef (56) s Lenkou Tvrzovou.

Chvilky slávy na tanečním parketě si příliš neužila ani herečka Veronika Žilková (62) s tanečníkem Markem Dědíkem (40).

V pátém ročníku účinkovala krásná topmodelka Pavlína Němcová (52), kterou doprovázel Jan Tománek. Jejich rumba však příliš nepřesvědčila porotu ani diváky, a proto pro ně soutěž skončila hned druhý taneční večer. Stejně dopadli i krásná violistka Jitka Hosprová s Lukášem Bartuňkem.

Do dalšího kola se pak nedostala ani sexy dýdžejka Lucie Dvořáková alias DJ Lucca s tanečníkem Michalem Kurtišem ani v poslední vysílané osmé řadě herečka Miluše Bittnerová (46) s Michalem Necpálem.

Reklama

Další články

Načítám