Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Producenti chystané pohádkové show Tři oříšky pro Popelku ulovili dalšího hvězdného herce. Na nabídku zahrát v Popelce zlou macechu kývla držitelka Českého lva Veronika Žilková (62).

“Nabídka mě moc potěšila. Letos mi bude padesát sedm let a to je ideální věk na macechu, která chce vdávat dcery. Sama mám jednu dceru vdanou a ještě mě pár svateb mých dětí doufám čeká. Macecha je můj životní sen. Jednu jsem už hrála v pohádce České televize O dvanácti měsíčkách,” uvedla herečka.

Ta se na roli macechy doopravdy těší. Svěřila se totiž, že je mnohem lepší hrát macechu než čarodějnici. “Ty jsou jenom zlé, ale macecha je jako konvalinka. Sladká, milá a jedovatá. Skvělá herecká příležitost,” smála se Žilková, která s touto životní rolí má své vlastní zkušenosti.

“Jsem v reálném životě matkou i macechou. Mrzí mě to, ale při výchově je třeba být někdy přísná a zlá, ale pro dobro dětí. Macecha chce taky dobro, ale jen pro vlastní děti. Její špatnou vlastností je nespravedlnost a necitelnost,” vysvětlila Veronika, která měla kromě svých dětí Agáty, Cyrila, Vincenta, Korduly a předčasně zesnulého Melichara, další dvě, Markétu a Jana v pěstounské péči.

“Mám ráda děti a děkuju osudu za velkou rodinu. Ta nejmladší Kordulka je samozřejmě s námi a ty velké se často vracejí a je s nimi velká legrace,” uzavřela herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám