Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Agátou Prachařovou (38), která v 6. měsíci nabrala zatím deset kilo, jsme se společně zasmáli, když si dělala legraci, že už se do ničeho nevejde, a tak na Mattoni koktejl festival, kde byl její muž Jakub Prachař (40) mezi účinkujícími, vyrazila v zácloně, kterou doma sundala z okna. Šlo samozřejmě o šaty, které jí koupila maminka Veronika Žilková (62).

Nedá se říct, že by si Agáta těhotenství obzvlášť užívala. "Nejsem z maminek, která by si to užívala, je to stejně hrozné jako poprvé. Prostě to je velký, je vám zle, furt chodíte na toaletu, furt máte žízeň anebo na něco chuť. Ale pak je to krásné, takže se to snažím vydržet a samozřejmě to vydržím," svěřila se s pocity Agáta.

"Budu muset začít chodit i cvičit, protože mě strašně bolí záda. Tak budu chodit na nějaké těhotenské cvičení. A můj porodník mi řekl, že existují i nějaké tance, břišní, jestli prý na ně nechci chodit. Tak to si nedokážu představit, jak s tímhle břichem chodím na břišní těhotenské tance, ale možná to zkusím," kroutila hlavou.

S prací ještě Agáta nekončí, vedle svého internetového obchodu točí pro TopStar a chystá se i na karlovarský filmový festival. "Chtěla jsem i k moři, ale pak jsme to zvážili, že už je to docela na hraně, termín mám v září, tak radši zůstaneme v Česku," míní.

S manželem už se shodli i na jménu pro dítě, ale Cecilka, jak by si přál syn Kryšpín, to prý nebude. "Teď se s tím jménem pro sestřičku bude muset smířit ještě on," smála se Agáta.

Reklama

Další články

Načítám