Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bodyguardi Veroniky Žilkové (62), která je manželkou ministra obrany Martina Stropnického (67), mají evidentně vážné problémy. Jak se Super.cz od herečky dozvěděl, vrhli se na ni dva pánové takovým způsobem, že měla strach z únosu. Ochranka ale vůbec nezasáhla!

K tématu jsme se při našem rozhovoru dostali přes aféru její dcery Agáty Prachařové s údajnou nevěrou. Žilková ji vůbec nebrání. Říká, že neví, kde je pravda, a že ji nehodlá řešit. Co jí ale vadí, je to, že se propíráním skandálu prý ohrožuje zdraví plodu, který modelka nosí pod srdcem.

Jestli byl muž, který tvrdí, že s Agátou na podzim udržoval poměr, opravdu jejím přítelem, Žilková neví, věří ale tomu, že někteří lidé jsou pro slávu schopni čehokoli.

„Úplně se děsím focení na veřejnosti. Když ke mně přijde nějaký chlap a ptá se, jestli se se mnou může vyfotit, popadne mě, jako bychom spolu chodili tři roky. Kdyby to někde vyšlo, jak bych někomu vysvětlovala, že jsem s tím pánem neprožila románek? Z toho mám úplnou hrůzu. Spousta lidí se ke mně chová důvěrně,“ řekla Super.cz Žilková. A pokračovala.

„Zrovna ve středu jsem šla po nákupním středisku, najednou mě popadli dva chlapi, až jsem se lekla, že mě chtějí unést. Jenže oni zařvali: ‚Verčo, my tě milujeme!‘ A pak plác a buch. Pán z ochranky se mě ptal, jestli jsou to známí, jenže já je v životě neviděla. Asi se dívají na Tele Tele, což už je dnes seriál pro pamětníky,“ vtipkovala herečka.

„Lidé se chovají tak familiárně! Fanoušci a fanynky vás objímají, líbají. Jak to má ochranka rozlišit, kdo je známý, a kdo ne?“ bránila muže, kteří mají zajistit její bezpečnost. Jenže případnému útočníkovi tak možná stačí, aby si hrál na fanouška, a nikdo ho pak před nejhorším nestihne zastavit.

Podle Žilkové, která ochranku dostala poté, co na dům, kde žije s ministrem Martinem Stropnickým, zaútočil žhář zápalnými láhvemi, jsou lidé kvůli pěti minutám slávy schopni čehokoli. A vymyslí si klidně i nesmysly, jen aby zažili chvilku mediální pozornosti. „A tím Agátu nebráním. Nevím, co dělá a kde je pravda. Fanoušci a fanynky ale zničili život už mnoha známým lidem svými vylhanými historkami,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám