Hlavní obsah
Článek

Rodina a přátelé se v pátek přišli rozloučit s nedávno zesnulým Markem Navrátilem (†55), mužem, který byl druhým manželem Veroniky Žilkové. Ta s ním má syny Cyrila (27) a Vincenta (19). Právě Vincent, talentovaný herec, který projevil svůj talent už v posledních dvou dílech Kameňáku nebo v seriálu Cesty domů, vypadal nejvíc otřeseně.

Rodina se snažila obřad utajit, což se jí nepovedlo, nikoho nepovolaného dovnitř ale nepouštěla. Nechyběla jak Veronika Žilková (62), tak uplakaná Agáta Prachařová (38). Ta smutek schovávala za slunečními brýlemi. Navrátil ji odmala vychovával, takže byl pro ni jako pravý táta, režisér Jiří Hanych, který také dorazil. Manželky přišli podpořit jejich vyvolení ministr Martin Stropnický a Jakub Prachař.

„Je pro mě těžké k tomu něco říkat. Byli jsme rozvedení, ale byl to otec mých dvou dětí, a spolu jsme jich vychovávali dokonce pět,“ uvedla Žilková po smrti muže, která otřásla celou její rodinou.

Vincent se stihl s tátou rozloučit přímo, rovnou z úspěšně složené maturity běžel do nemocnice a držel ho za ruku do poslední chvíle. Cyril byl bohužel ve Francii, s tátou alespoň chvíli mluvil po telefonu. Na pohřeb už ale samozřejmě dorazil.

Obřad trval kolem hodiny, rodina na něm pouštěla projekci, nad rakví promluvili oba synové a příbuzní slibovali, že smuteční řeči budou humorné, protože Marek Navrátil byl srandista a tragické proslovy by se mu nelíbily.

Reklama

Další články

Načítám