Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V říjnu odstartovalo vysílání nové české televizní stanice Pětka a už nyní má velké finanční problémy! Stanice, jejíž hlavní hvězdou je Iveta Bartošová, totiž ztratila investora, když jejímu majiteli obstavili ve Švýcarsku konto kvůli předchozímu podnikání. A zatímco na Ivetu dosud peníze jsou, Veronika Žilková (62), Bára Štěpánová, Ivo Šmoldas nebo David Suchařípa (59) už dva týdny suší ústa a přijdou o pořádný nášup peněz!

Před Vánoci je nemohlo potkat nic horšího! Pětka totiž zrušila natáčení Suchařípova pořadu Nevař z vody! a další externí produkci, pořad Koule, kterou Šmoldas moderoval a hosty byly právě Žilková se Štěpánovou. „Televize vysílá starší díly, naposledy jsme točili před téměř čtrnácti dny. Nevíme, zda se bude pokračovat dál. Jak jsem se dozvěděl, vedení Pětky dělá, co může, aby to televize ustála,“ vysvětlil Super.cz Šmoldas. Ten pořad uváděl, a tak na rozdíl od hostů, kteří se střídali, přijde o nejvíc financí.

„Bylo to samozřejmě příjemné, dnes jsem trošku v nejistotě. Jsem už ale zvyklý neplánovat zhola nic a s ničím nepočítat, takže mě to nepoloží,“ je smířený se všemi variantami moderátor a překladatel.

Podle informací přímo z Pětky jsou ostatní externí pořady dotočené do konce roku a nyní se čeká již jen na to, zda se podaří dotáhnout jednání s novými investory do konce, nebo jestli se po Novém roce na kanálu Pětky nerozhostí zlověstné ticho a tma.

Reklama

Další články

Načítám