Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) dala už několikrát průchod svým hereckým ambicím. Zahrála si v několika filmech a nyní se s početným rodinným klanem objeví na divadelních prknech.

V povídkové hře Apartmá v hotelu Plaza ztvárnila pod režisérskou taktovkou Martina Stropnického (67) hned několik postav včetně nevěsty, uklízečky a sekretářky. Na fotky z generálky, na které se představil skoro celý Stropnicko-Žilkovic klan, se podívejte do naší fotogalerie.

Agáta má podle scénáře dokonce v rámci své role milostné pletky se svým bratrem Vincentem. A dokonce dojde i na líbání!

V divadelní hře samozřejmě nesmí chybět ani místo pro Veroniku Žilkovou (62), která nejen v reálném životě, ale i v této hře, ztvárňuje manželku Martina Stropnického.

A v jedné z povídek si zahrála poslušnou ženušku, která s nadhledem řeší nevěru svého muže. Ve skutečnosti by ale Stropnického zastřelila, kdyby mu přišla na nevěru. „Já bych ho za nevěru zabila, ale zatím jsem mu na nic nepřišla,“ prozradila Žilková. Takže Stropnický by si měl dávat velký pozor. Premiéra představení se koná už dnes ve Slaném a o pár dní později v pražském divadle Semafor.

Reklama

Další články

Načítám