Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světlo světa spatřila další nečekaná informace. Herečka Dana Batulková (54) prý není nadšená z nové přítelkyně svého syna Jakuba Prachaře (40) Agáty Hanychové (38). A není to prý kvůli její večírkové minulosti, milostným avantýrám ani chování, kterým ráda provokuje, ale důvodem je údajně její maminka Veronika Žilková (62). Ta měla mít podle informací deníku Aha! v minulosti pletky s exmanželem Batulkové Davidem Prachařem (53).

Obě herečky přitom dřív bývaly dokonce kamarádky. Válečnou sekeru ale vykopaly poté, co se měla Žilková sblížit s Prachařem starším. Jejich společný známý dokonce uvedl: „Veronika byla kdysi Prachařovou milenkou.“

Tyto informace ovšem Žilková rázně popírá a byla jimi také řádně vykolejena. „To je přece nesmysl, naprostá hovadina. To vám řekla Batulková?“ Krátce poté se ještě sama ozvala redakci Aha!: „Davida Prachaře jsem viděla naposledy před dvaceti lety, kdy jsme natáčeli divadelní inscenaci Její pastorkyňa. Tam jsme hráli milence. Ale od té doby jsme se nepotkali.“

Veroničina tvrzení mají ovšem jasné trhliny. S Davidem Prachařem, který nakonec Batulkovou opustil kvůli herečce Lindě Rybové, Žilková hraje v seriálu Vyprávěj.

Reklama

Další články

Načítám