Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Žilková (62) před dvěma týdny nešťastně uklouzla a natrhla si stehenní sval. Podle lékařů má být v klidu, pokud možno hlavně ležet, a doma se pohybovat minimálně, a to jen pomocí berlí.

Veronika ale vyrazila na udílení cen TýTý, kde předávala cenu nejlepšímu herci, a na pódium nakráčela bez berlí. "Navzdory zákazu od lékařů jsem berle odložila. Ale to z toho důvodu, že jsem se s berlemi motala kolem šatů. Stejně bych spadla a natloukla bych si," řekla Super.cz Veronika a přiznala, že trpí velkými bolestmi a málem na pódium nedošla.

"Když jsem na pódiu došla ke Karlu Šípovi, tak jsem bolestí ani nevěděla, na co se mě ptal. A vůbec nevím, co jsem odpověděla, protože mi bylo mdlo," prozradila Žilková.

Žádné léky si nevzala. "Jsem bojovnice proti lékům, nevzala jsem si ani jeden. Protože jsem pětkrát rodila, tak nějakou bolest vydržím," upřesnila herečka. "Nabízeli mi, že můžu jet předávat cenu na Honzovi Potměšilovi, ale to jsme se báli, že bychom pobuřovali," dodala se svým pověstným humorem a Honzovi na klín sedla až po přímém přenosu.

"Berle mám, ale strašně mě to bolí. Jsme taková pojízdná domácnost s Honzou. Protože učím na Pražské konzervatoři s Honzou Potměšilem, tak jsem si řekla, že jsem trapná, že musím zpátky do života," uzavřela Žilková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám