Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nový hvězdný páreček Agáta Hanychová (38) a Jakub Prachař (40) po sobě baží už dlouho. I když oficiálně spolu randí od konce srpna a neoficiálně o nějakých pár měsíců dřív, ve skutečnosti má za sebou tahle dvojice hned několik bouřlivých období lásky i nenávisti. „Agáta se s Prachařem dokonce už i zasnoubila,“ tvrdí kamarádka modelky.

Česká Paris Hilton vypadá po boku moderátora Česko Slovensko má talent spokojeně a vyrovnaně. Aby také ne. Konečně má lásku, po které dlouho toužila. „Milují se už dlouhá léta. Občas spolu chodili. V jednu chvíli už byli zasnoubeni. Prachař dal později přednost Mirně Silajdžič. Hanychová tehdy šíleně zuřila,“ říká přítelkyně české Paris Hilton. Právě kvůli ní dal prý také Prachař sbohem Marthě Issové.

Dnes je konečně vše tak, jak si oba přáli. Milují se a kdo ví, zda slib sňatku do roka a do dne neobnoví. Zůstává otázkou, zda je s Agátiným novým milým spokojená i matka modelky Veronika Žilková (62). Tu totiž Hanychová začala mylně podezřívat z toho, že právě ona Super.cz poskytla informace, jak její dceru Prachař roky uháněl, i když byla zrovna ve vztahu. „Buď to byl někdo z kamarádů, nebo moje matka. Nebo Mirek Dopita. Musím vědět, kdo vám to řekl! Ale samozřejmě to není pravda,“ naléhala na redaktora Super.cz do telefonu. Marně. Uhájili jsme naši čest hlídacího psa české demokracie, který své zdroje zásadně neprozrazuje…

Reklama

Další články

Načítám