Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Matka Agáty Hanychové (38) Veronika Žilková (62) se vždy srdnatě bije za své nejbližší. Tentokrát ji rozhořčily zprávy Agátina expřítele Mirka Dopity, který tvrdí, že dostal kopačky jen proto, že Hanychová už má milence. A to neměl říkat. „Je nečestný a lhal nám,“ svěřila se Žilková exkluzivně Super.cz s tím, že věří, že dcerka už má skutečně někoho lepšího.

„Je to bolestivé zejména pro Agátu, která pro mě nepochopitelně chtěla udržet vztah i po odhalené nevěře Mirka v den jejích narozenin. Tehdy jsem uvěřila jeho obhajobě a zastala se ho. Bohužel byl usvědčen nahrávkou telefonického rozhovoru s jakousi slečnou,“ vzpomíná na nelehké chvilky slavná herečka, podle níž bylo pro Agátu poznání, že Dopita nemluvil pravdu a vážně toužil po nevěře, nečekanou ranou. Ale prý ne poslední.

„Časem jsme zjistili, že od začátku vztahu pan Dopita lhal v mnoha věcech celé naší rodině. Pokud vím, o syna z prvního vztahu se také příliš nezajímal,“ uvedla Žilková s tím, že se o sportovci dozvěděla spoustu dalších věcí, jež však nechce ventilovat. „Zůstanou rodinným tajemstvím, protože navzdory jejich rozchodu je nadále otcem Kryšpína a doufám, že se časem vše urovná a oba se budou schopni podílet na výchově,“ věří zkušená matka.

A co si myslí o údajné nevěře své vlastní dcery? „Agáta nezůstane sama. Má mnoho přátel a doufám, že i kvalitnější náhradu za nečestného bývalého partnera,“ dodala zostra.

Reklama

Další články

Načítám