Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Žilková (62) a její dcera Agáta Hanychová (38) spolu skončily v kuchyni a hned to mezi nimi pěkně vřelo.

Svérázná Žilková a její milovaná Agáta se totiž v pořadu VIP Prostřeno!, ve kterém soupeří s Ivou Janžurovou a její těhotnou dcerou Theodorou, nejprve vůbec neshodly na tom, co budou vařit, a nakonec se do sebe zostra pustily.

„Nevaříme to, co chtěla ona, ale to, co jsem si vydupala já,“ prozradila Žilková, která prosadila kachnu proti rostbífu, jenž by se nemusel povést.

"Jenomže já neumím zelí ani knedlíky, takže to dneska bude vypadat, jako že nic nedělám," varuje diváky rezignovaná dcera. A přisadil si také mladší bratr Agáty Vincent. "Agáta neumí dělat nic než drůbež," práskl na ni.

Vůbec nejvíc si ale do Agáty rýpla Veronika Žilková, když připravovala k pečení dvě kachny a přirovnala je ke svému vnoučeti Kryšpínovi.

"Ty kachny jsou jako děťátka, kolik vážil Kryšpín? Dvě a půl kila? Takhle vypadal Kryšpín, když se narodil," vtipkovala na účet své dcery, která se natolik nechala vyvést z míry, až se opařila. Jak je vidět, tak ani hvězdný rodinný tým se nevyhne jiskřivým sporům.

Reklama

Další články

Načítám