Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) na své narozeniny přichystala dárek i pro své sledující. Poprvé ukázala alespoň část obličeje své dcery Rozárky. Je vidět, že malá má rozkošnou pusinku, na nosík a oči si ale ještě budeme muset počkat.

Agáta zatím svou dcerku Rozárku ukazovala jen zezadu nebo v kočárku, kde nebyla příliš vidět. Dcera přišla na svět 11. dubna, dřív, než měla modelka oficiální termín a od té doby je celá rodina v jednom kole, nadšený je Jaromír Soukup (55), Veronika Žilková (62) a štěstím bez sebe jsou i Agátiny ostatní děti, které se o miminko starají. Sama trojnásobná maminka už s fanoušky řeší své radosti i strasti velké rodiny, naposledy se svěřila s tím, že hledá novou chůvu.

A teď přišlo z Agátiny strany další, pro fanoušky milé překvapení. Během dnešního narozeninového dne se rozhodla Rozárku víc přiblížit tisícům svých sledujících. Zatím ji stále neukázala celou, z miminka už ale byla vidět aspoň pusinka a kus hlavičky.

„Děkuju všem za přání. Ten nejlepší dárek už mám,“ připsala k fotce s tím, že miluje svého partnera Jaromíra Soukupa. Pod fotkou se hned objevila řada blahopřání k narozeninám, srdce poslala například i Dominika Mesarošová. Tak uvidíme, jestli celé dítě Agáty a Jaromíra Soukupa uvidíme opět na sociální síti, nebo například v jednom z periodik, které mediální magnát vlastní.

Reklama

Další články

Načítám