Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední tři měsíce byla Veronika Žilková (62) v pořádném zápřahu. Zkoušení nové divadelní hry Já, diktátor jí sice dalo zabrat, na jevišti byste si toho ale nevšimli. Herečka na premiéře v Divadle Broadway byla k nezastavení a řádila doslova jako tajfun.

„Zkoušení bylo hrozně těžké. Hraji asi sedm postav a mám asi deset líčení. Končím, když všichni umřou, tak se odlíčím a takhle vypadám. Teď byly tři měsíce opravdu kruté a jsem ráda, že jsem si dnes ráno alespoň pochovala Rozárku,“ řekla Super.cz herečka po představení, které režíroval Vladimír Morávek. Na jevišti se Veronika opravdu předvede hned v několika kostýmech.

Své super štíhlé tělo dá na odiv také v pořádně sexy modelu. A vedle kolegů Lukáše Pavláska, Tomáše Matonohy nebo Milana Peroutky se objeví v latexovém oblečku, ve kterém jen sotva uhlídala své vnady. „Bylo to náročné zkoušení a pro mě to byl nový druh divadla. A ano ženy slouží mužům, takže diktátor jich musí mít víc od maminky, přes sekretářku a chůvu až po fanynku, prostě co my ženy zažíváme. Do roztrhání těla jsem sloužila Lukáši Pavláskovi,“ dodala na jevišti Veronika Žilková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám