Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) vypadá, jako kdyby pro ni byl porod stejně náročný jako například mytí nádobí. Nejenže už deset minut po něm sdílela video, teď společně s mámou Veronikou Žilkovou (62) ukázaly rodinný snímek, který vznikl pouhé dvě hodiny po narození Rozárky.

„Moje statečná dcera ještě včera utíkala před koledníky, pak připravila Velikonoce celé rodině a dnes si odskočila do porodnice,“ napsala Veronika o své dceři na sociální síť v úterý večer a dodala, že její dcera je největší frajerka. Teď svá slova potvrdila i fotkou, na níž Agáta rozhodně nevypadá, jako by právě prožila jednu z nejzásadnějších zkušeností v životě ženy.

„Vzpomínka. Foto 2 hodiny po porodu! S Kryšpou jsme se šli poklonit nové princezně naší rodiny. Bez make-upu a spánku, ale s velkou radostí a dojetím. Dnes už je velká holka, už má tři dny,“ napsala ke snímku z porodnice babička Veronika.

Snímek pak v černobílém provedení sdílela i Agáta a pod ním se hned objevily komentáře o tom, že podle unaveného obličeje se zdá, že snad rodila paní Žilková. V podobném duchu se nesly příspěvky i u záběrů tatínka Rozárky Jaromíra Soukupa (55). U něj i u hrdé babičky bylo jasně patrné, jak moc Agátin porod prožívali. Z výrazu Agáty to ale vypadá, že právě ona se s porodem popasovala úplně bez problémů. A možná i proto už mluví i o čtvrtém dítěti.

Reklama

Další články

Načítám