Hlavní obsah
Článek

Modelka Veronika Procházková (37) sice přijela na prosincový ski opening do Špindlerova Mlýna, protože tady měla pracovní zakázky a předváděla nové modely pro zimní lyžařskou sezónu, sama se ale na sjezdovky nežene, rodiče ji od dětství vedli spíš k běžkám.

"Na sjezdovky si občas vyrazím, ale je pravda, že jsem opatrnější. Když jsme byli ještě se základní školou na horách, tak jsem si trošku pochroumala koleno. Ještě se mi občas ozve, určitě jsem tomu nepomohla, když jsem hrála dál volejbal," svěřila. "Bez helmy bych určitě nejela, v dnešní době musí být člověk opatrný a mít pořádné vybavení," míní.

A jaké oblečení na hory preferuje? "Jsme holky, tak se chceme líbit, takže chci, aby mi to slušelo. A druhá věc je, aby oblečení bylo funkční a člověk nebyl promrzlý," svěřila. A kolik by byla ochotná za vybavení utratit? "Já teď ani lyže nemám, tak nevím, jak se pohybují ceny. Ale jak říkám, kvalita je potřeba, tak radši nějakou korunu přidám," uzavřela s tím, že sto tisíc korun by to určitě nebylo. "To bych asi potřebovala sponzora," smála se.

Reklama

Další články

Načítám