Hlavní obsah
Článek

O tom, že manželství modelky Veroniky Procházkové (37) a hokejisty Milana Procházky prochází již delší dobu krizí, se v zákulisí modelingu už nějaký čas povídá. Dokonce padlo i slovo rozvod. Říkali jsme si, že na každém šprochu, pravdy trochu, a tak jsme Veroniku vyzpovídali poté, co dochodila přehlídku návrhářky Beaty Rajské (61). Radost neměla.

Povídání jsme začali u toho, že parketová podlaha modelkám trochu podkluzovala. "Bylo to trochu jako na ledě," řekla nám Veronika, a když už jsme byli u toho ledu, zeptali jsme se, zda u něj nehodlá nechat i svého hokejistu. "Pořád jsem vdaná. Nevím, s kým jste měli tu čest se bavit, ale já jsem nejvíc povolaný člověk, který o tom může mluvit, a tak říkám, že jsem vdaná," odpověděla Veronika.

A jak často se s manželem vídají? "Málo. Teď byla hlavní sezóna, bylo hodně práce, měla jsem celý týden plný. Dokonce mi maminka z Moravy přijela hlídat pejska. On má taky sezónu, taky má hodně zápasů, takže se trochu míjíme," řekla nám modelka.

A stráví spolu tedy manželé alespoň štědrovečerní večeři? "Tak na Vánoce se většinou lidi vídají. Ale je to ještě daleko, ani ještě nemám vánoční dárky. O Vánocích určitě budu s rodinou, s tou jsem každý rok. Pokud manžel přijde, tak s ním u stolu budu," mlžila. "Já se o tom nechci víc bavit a tohle téma rozpitvávat," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám