Hlavní obsah
Článek

Martin Chodúr (34) nám sice sliboval, že se v Praze potkáme až na začátku listopadu, kdy zde bude mít svůj koncert pro zamilované, ale stihli jsme to dřív. Patřil totiž k účinkujícím na charitativním koncertě pro nadaci Anavita, který pořádala modelka Veronika Procházková (37). Takže jsme byli samozřejmě zvědaví, co je u čerstvého tatínka nového.

"Samostatný koncert v Praze v divadle U Hasičů bude až 5. listopadu, ale je dobré si to vyzkoušet. Jsem rád, že mne po loňsku zase pozvali a mohl jsem vyzkoušet, jak to na Pražácích zafunguje," smál se.

My ještě zašťourali, proč svůj koncert pro zamilované pořádá v listopadu a nikoli v únoru nebo v květnu, což jsou měsíce lásce věnované. "Lidi jsou přece zamilovaní pořád. A spíš chci zamilovanost podpořit, protože je pravda, že když začne padat to listí, začne panovat pochmurná nálada a na lásku se může trochu zapomenout," vysvětlil.

Čerstvý otec Martin je prý do své partnerky Ivony stále zamilovaný. "Maximálně, a ta láska je po narození našeho syna Martínka ještě vynásobená," svěřil. Do velké výchovy potomka se ještě Martin nepouští. "Zatím se ještě moc vychovávat nedá. Spíš vychovává nás. Na všechno říká NE, i když zatím nechápe, co to znamená. Ale snažíme se, aby měl stálý režim, to funguje. Rád poslouchá hudbu, takže už ho vzdělávám v hudbě. Je to pro nás vše velmi přirozené a jsme šťastní," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám