Hlavní obsah
Článek

Modelka Veronika Procházková (37) spolupracuje už roky s nadací, která se věnuje péči o pacienty s Alzheimerovou nemocí a jejich rodiny. Již potřetí pořádala charitativní večer v pražské Lucerně, tentokrát s velkou módní přehlídkou, na které bez nároku na honorář předváděly modely Beaty Rajské úspěšné účastnice soutěží krásy a zazpívali mj. Martin Chodúr (34) anebo Eva Burešová.

"Jsem šťastná, že se mi to opět podařilo zorganizovat, je to velký kolotoč. Je to dost náročné, vždycky začínáme už na začátku roku, nejintenzivnější je to měsíc před akcí a týden, a v ten den je to úplně nejhorší," svěřila Veronika, která se věnuje modelingu především v zahraničí, ale přesto všechno zvládá.

"Ale dá se to zvládnout, i když musím říct, že první ročník byl katastrofa, měla jsem z toho hrozné nervy, ale teď už vím, jaký si musím udělat harmonogram, vždycky ho po roce vytáhnu a přesně vím, co je potřeba zařídit, sehnat a už jenom odškrtávám. Už jsem v tom zběhlá," míní.

"Pokud jde o částku, na kterou to vyjde, bavili bychom se o velkých číslech, ale protože jde o projekt charitativního rázu, snažíme se domlouvat jak přes sponzory, tak s účinkujícími, aby akci podpořili a musím říct a poděkovat, že jsou velice vstřícní," dodala. "Nejsem u kasičky, takže nemůžu být úplně konkrétní, mám na starost spíš harmonogramy, finance přes mne nejdou, tak se nebudu pouštět do detailů," doplnila.

Pokud jde o program, letos se jí podařilo zajistit opravdu hodně známých tváří včetně Daniela Johnsona, účastníka britského X Factoru z roku 2009. A je někdo, kdo by byl jejím vysněným hostem? "Tohle bych viděla jako první krůček a budeme v tom pokračovat. Třeba takový Brad Pitt (60) teď bude svobodný, bude mít víc času, tak uvidíme," smála se Veronika.

Reklama

Další články

Načítám