Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S modelkou Veronikou Procházkovou (37) jsme se potkali na soustředění soutěže Miss Face a stejně jako ostatním jí nezbylo nic jiného, než si vyšlápnout túru na Sněžku. Popovídali jsme si ale v klidu, ve wellness zóně hotelu, kde byly krásky ubytované.

"Procházky, i velmi dlouhé, mám ráda, ale vířivka a sauny budou tentokrát potřeba. Podcenila jsem, jak to může být náročné," přiznala nám Veronika, která žije velmi zdravým životním stylem. "Kamenné chodníky mi daly zabrat, ještě teď se mi třepou nohy. Sportem si odpočinu, ale když je to tělo zhuntované, chce to hodit se do pohody," svěřila.

Byla v podstatě náhoda, že jsme Veroniku potkali v Česku. Většinu modelingové práce má totiž v zahraničí. "Různě poletuju, hlavně v Německu a Rakousku, ale doufám, že na podzim budu víc i doma. V Praze bude víc akcí, tak toho tady snad víc odchodím," věří.

Veronika je jednou z mála krásek, které jsou doposud zcela přírodní. Nebrání jí v některých zakázkách její téměř plochá hruď? "Jsem pořád stejná a doufám, že stejná i zůstanu. Nic v plánu v tomhle směru nemám. V práci mě to neomezuje. Nemyslím si, že silikony by mě posunuly někam dál. Naopak jsou návrháři, kteří to nemají rádi, a tam už tyhle holky práci nemají. Přehlídkově spodní prádlo chodím, i plavky, ale prsatější modelky si berou spíš na focení kampaní, to jsem už pár let nedělala," svěřila.

A ještě jedna věc nás zajímala. Veroniku jsme totiž už hodně dlouho neviděli s jejím manželem, hokejistou Milanem Procházkou. Naposledy se ukázali na jaře na plese. "Pravda je, že jsem ho vyvedla na ples v Rudolfinu, což byla krásná akce. Většinou se ale neshodneme časově. Milan už má letní přípravu v plném proudu, dvakrát denně trénuje, já taky pracuju, tak nás spolu na společenské akci asi hned tak zase neuvidíte," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám