Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a bavič Michal Kavalčík (48) alias Ruda z Ostravy má jen krátce po rozchodu s půvabnou herečkou Veronikou Novou (37). Super.cz už ho ale zastihl s jinou kráskou. Své dny teď tráví s teprve sedmnáctiletou blonďatou zpěvačkou. Točil s ní i svůj režijní debut, videoklip Smutná.

"Četl jsem, že letos letí blond. Rihanna, Adele i další zpěvačky jsou blonďaté, tak jsem se řídil trendem," vtipkoval Michal. "Líbil se mi kontrast mastňáka Rudy a čisťounské blondýnky Markétky Konvičkové," míní. V soukromí ale vždy dával přednost tmavovláskám. "Jen jednou jsem snad měl blondýnu, ale takovou tu špinavou," smál se. "Ten videoklip je ale čistá recese, bude vtipný, je tam i parodie na Rockyho, kdy Ruda maká v posilovně," upřesnil.

"Já jsem v životě nikdy nehledal ženy podle vzhledu. Vždy to ten osud přivál sám," řekl. Z rozchodu s Veronikou už se pomalu vzpamatovává. Zůstali prý přáteli. "Jsme v kontaktu, zrovna dnes jsem hlídal pejska. Voláme si, píšeme si. Je to smutné, ale musíme jít dál. Jsem rád, že to Verča, no vlastně my oba, vzala v klidu, neposíláme na sebe nějaké šílené esemesky. Když se dívám kolem sebe na některé ty mediální kauzy, jsem šťastný, že to mezi námi zůstalo v pohodě. Je fajn holka, je to rána, ale vzali jsme ten konec za dobrý konec," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám