Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Nová (37) má opravdu krásy na rozdávání. Naposledy se to potvrdilo v pondělí, když se stala hlavní hvězdou znovuotevření klubu, který byl doteď vyhlášený jen mezi pražskou gay smetánkou. Jenže i z řad mužů, kteří milují muže, se při pohledu na půvabnou přítelkyni Rudy z Ostravy ozývalo obdivné: "Wow!"

"Érra Café byl doteď gay klub, ale má nového majitele, mého kamaráda Jirku Matějíčka, kterého znám už od svých čtrnácti, když jsem začala menstruovat. A ten rozhodně gaye nevyhazuje, ale chce, aby si podnik oblíbili i heterosexuální návštěvníci," řekla nám Veronika Nová na akci, na které byla hlavním lákadlem. Ale i přítomná sexuální menšina si přišla na své. Během oficiální části večera totiž proběhla módní přehlídka spodního prádla, během které se ukázali tři statní a fešní jinoši. "Oceňovala jsem, že to byli heterosexuálové. Přeci jen jich v baru moc nebylo," smála se v nadsázce Veronika.

Kromě ní do podniku dorazila i zpěvačka Dáda Patrasová s manželem Felixem Slováčkem. Ta si s jedním z mládenců rozuměla natolik, že nebýt přítomnosti jejího chotě, snad se s ním v tichosti někam vytratila...

Reklama

Další články

Načítám