Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pomyslnou královnou krásek, které v letošním roce ukázaly ze svého těla více, než měly v úmyslu, se stala Simona Krainová (51). Poprvé stylisté nevychytali šaty, které ve světlech na mole show Elite Model look ukázaly Simonina ňadra v plné kráse. Pak už se kolotoč trapasů roztočil. Simoně jednou ňadro vyklouzlo z kožešinové vestičky celé, pak zase ukázala při nevychytaném posezu své kalhotky.

A těch, které předvedly, jaké prádlo nosí pod šaty, bylo mnohem víc. A nejednalo se přitom o problematické vystupování z limuzíny. Stačilo obyčejné sezení na židli nebo křesle a kalhotky předvedly i Michaela Dolinová, Andrea Verešová, Nikol Moravcová nebo Eva Čížkovská. Publiku při vystoupení je odhalily třeba Jitka Válková na módní přehlídce nebo Ewa Farna při koncertu.

Příliš průsvitné nebo rovnou průhledné róby si na sebe vzaly například Eliška Bučková, Daniela Písařovicová, Kateřina Votavová, Veronika Nová nebo Andrea Vránová.

Reklama

Další články

Načítám