Hlavní obsah
Článek

Hvězdu Ordinace v Růžové zahradě Veroniku Novou (37), herečku Nikol Štíbrovou a zpěvačku Martinu Pártlovou spojuje nejen fakt, že je proslavila Nova, ale také všechny tři mají doma vibrátory. Od koho, na co a proč, to prozradily v našem videu. A hvězdný reportér z Nočních Televizních novin Tomáš Kraus zase vyprávěl o bučící kravičce.

"Dostala jsem k osmnáctinám vibrátor. A sama jsem nevěděla, co koupit příteli, tak mi kamarádka poradila, abych si koupila krásné luxusní prádlo a ukázala mu striptýzek. Na oslavě jsme se ale opili a k předání dárku už nedošlo," řekla nám Veronika Nová, přítelkyně Rudy z Ostravy, na oslavě druhých narozenin televize MTV v bývalém betonovém krytu Cover Place.

"Mám v nočním stolku tři vibrátory. Ani jeden jsem si nepořídila sama. Nevím, jestli kamarádi mají pocit, že takové hračky potřebuju nebo že mám nedostatečný sexuální život, ale leží tam," práskla na sebe Nikol Štíbrová.

"Stejně jako všechny dámy jsem dostala vibrátor. Mám ho od dvou lesbiček, ale nevybrali mi ho šťastně, je to žlutý banán. Tvrdily mi, že z toho stoprocentně nevytečou baterky. A vytekly. K dvacetinám jsem zase dostala od kluků z práce mýdlo ve tvaru údu. Už je ale vymydlený," prozradila zase Martina Pártlová. A Tomáš Kraus měl zase historku o nafukovací kravičce s otvorem, s kterou si hraje pětileté dítě...

Reklama

Další články

Načítám