Hlavní obsah
Článek

Hvězda Ordinace v růžové zahradě Veronika Nová (37) asi opravdu neprošla klášterní výchovou. S českou Evitou Terezou Sloukovou a Anife Vyskočilovou (50) se totiž změnily v sexy námořnické družstvo. Pak ale všechny dámy vyměnily mundúry a ukázaly se jako pořádně rajcovní vojandy. Podívejte se do galerie, jak to těmto třem krásným ženám v uniformách sluší!

Tato krásná trojice nafotila propagační snímky ke svému novému projektu, který má dostat pánskou část republiky do kolen. "Rozhodli jsme se navázat na slavné Andrew Sisters. Coby vystudovaný scénograf jsem začal vytvářet vizuál projektu a s Terezou hledat kostýmy. Tím pádem vzniklo trio, které jsem nazval Little Beautiful Dolls," vysvětluje přítel Sloukové, herec Čestmír Řanda. Dámy nyní čekají pěvecké a taneční zkoušky, po nichž se konečně mužská část publika bude moci těšit na tři dívky, které to umějí pořádně odstartovat.

"Při fotografování jsme museli získat výjimku, protože do vojenského muzea jen tak nikdo nesmí. Hlídali nás vojáci. V sexy šatičkách nám byla ukrutná zima. Ještě štěstí, že jsme nefotily třeba jen v podprsenkách, to by fanoušci viděli víc, než bychom chtěly," svěřila se nám se smíchem Anife Vyskočilová.

Reklama

Další články

Načítám