Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těžko říct, co na tyhle záběry řekne herečka Veronika Nová (37). Její partner Michal Kavalčík (48) alias Ruda z Ostravy je na nich v hotelovém pokoji v obležení polonahých krásek. Nejde ovšem o přípravné stádium hromadné nevěry známého moderátora, ale o video, které má propagovat pondělní finále soutěže Miss Junior.

Právě to totiž bude Ruda moderovat a krásky, kterého si ho na hotelu pustili do postele, jsou finalistky této soutěže krásy. „Jsou to opravdu kočičky, takže jsem rád, že jsem dostal šanci tuhle soutěž moderovat. Ale já jsem šťastný ve vztahu s Veronikou, takže to určitě měnit nehlodám,“ říká Ruda.

Vedle něj bude hvězdou pondělního finále jiný osobitý hudební interpret. A sice nejslavnější a nejbohatší slovenský rapper Rytmus (47). „Rytmus bude členem poroty a těsně před vyhlášením výsledků zazpívá jednu speciální písničku. Rytmus o sobě říká, že je fenomén, takže očekávám, že jeho vystoupení bude fenomenální. Proto všechny na pondělní finále do Hard Rock Cafe zvu. Vstupe je volný,“ říká ředitelka soutěže Kateřina Hamrová.

Finále Miss Junior v pražském Hard Rock Cafe začne v pondělí 17. října od 19:00.

Reklama

Další články

Načítám