Hlavní obsah
Článek

Populární krásky Martina Pártlová (32), Veronika Nová (37), Hana Mašlíková (41) a Martina Gavriely (45) předvedly své sexy zadečky a vypracovaná stehna. Všechny jsou vášnivými hráčkami beach volejbalu a doslova tomuto sportu propadly. Na jejich postavičkách je to pořádně znát.

"Pokud dovolí počasí, jsem pořád na hřišti. Šíleně mě to chytlo. Je fakt, že mi hodně lidí říká, že to je na mé postavě hodně znát. Zhubla jsem, ale především se mi hodně postava vytvarovala a zpevnila," řekla Super.cz Pártlová. "Není to nádhera? Hubnete a zpevňujete a ještě se při tom opálíte," dodala se smíchem zpěvačka na beach volejbalovém charitativním zápase, který sama zorganizovala.

Populární dámy se sešly v Českých Budějovicích, kde Pártlová organizovala charitativní beach volejbalové utkání pro děti z dětského domova v Boršově. Krásky hrály v kraťounkých šortečkách, takže se diváci opravdu měli na co koukat. Po celulitidě ani známky. Pártlová, Nová, Mašlíková a Gavriely mají super postavičky a ani gram tuku navíc.

Vedle dam se turnaje zúčastnili také Jiří Zonyga nebo Ruda z Ostravy. Po zápase se konal koncert v čele s kapelami Embassy a Post-It. Pro děti se vybralo padesát tisíc korun. Další hodnotné dary dostanou od sponzorů.

Reklama

Další články

Načítám