Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za pár dní se z herečky Veroniky Nové (37) stane vdaná paní. A už má vybrané svatební šaty. Pro Veroniku je šije návrhářka Tereza Sabáčková, která svatebky navrhla také například pro Ivetu Lutovskou.

Veronika se s návrhářkou dobře zná. Ještě předtím, než ji její snoubenec, režisér Biser A. Arichtev požádal o roku, pro Sabáčkovou nafotila kolekci svatebních šatů. A jedny z nich právě oblékne ve svůj velký den.

„Šaty, které mi Terezka šije, nejsou klasické princeznovské, a to jsem chtěla. Dříve se mi ty velké nadýchané sukně nebo dlouhé vlečky líbily, ale doba a můj vkus se naštěstí mění. Těším se, až je budu mít na sobě. Už proběhlo pár zkoušek šatů a cítím se v nich moc dobře, což je nejdůležitější. Líbí se mi, že jsou trochu jiné a zkombinované z toho, co mě nadchlo, když jsem si procházela katalogy svatebních šatů,“ prozradila Veronika.

Oblíbená herečka z Ordinace v růžové zahradě od začátku věděla, že nechce korzet a objemnou sukni, a že by jí nevadilo, kdyby šaty měly trochu nádech retro stylu. „Moje přání bylo, aby šaty působily starodávně, tak trochu jakoby omšele, a současně čistým a éterickým dojmem, jak tomu bývá u empírových šatů,“ prozradila Veronika, jejímž šatům bude dominovat krajka z Dubaje, která éteričnost maximálně podtrhuje.

Nastávající nevěsta bude bez vlečky, ale lehce prodloužený zadní díl Veroničinu drobnou postavu protáhne a přitom bude vše působit maximálně přirozeně. Další detaily si ale herečka nechává pro sebe, aby to bylo pro ženicha překvapení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám