Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Budou vypadat opravdu sexy a makat za barem budou také jako divé. To slibují herečky Veronika Nová (37) a Nikol Štíbrová (37) se zpěvačkou Martinou Pártlovou. Holky už druhým rokem pořádají akci Andělská noc aneb opít se pro dobrou věc.

A nejde jen o opíjení, ale hlavně o charitu. Verča, Nikol a Martina si kvůli tomu, aby na akci ve staroměstském baru nalákaly co nejvíc mužů, dokonce vypůjčily fotografa Gabriely Partyšové (45) Daniela Zahrádku, aby na snímcích, které lákají ke konzumaci, vyhlížely co nejsvůdněji.

"Výtěžek půjde na neziskovou organizaci Centrum Bazalka. Bylo by dobré, kdyby přišlo co nejvíc lidí, loni jsme vydělaly asi čtyřicet tisíc korun, které šly na doplacení slepeckého pejska pro jednu slečnu. Slibujeme, že budeme minimálně od deseti večer do čtyř do rána za barem. Tedy podle toho, jak nás budou lidi opíjet," smála se Martina Pártlová.

Reklama

Další články

Načítám