Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herečky Nikol Štíbrová (37), Veronika Nová (37) a zpěvačka Martina Pártlová (33) si užívají pořádně divoký babinec! Trojice kamarádek se rozhodla strávit několik týdnů na Floridě, kde si v Coral Cape pronajala baráček. A místní pány provokují tím, že se s odhalenými stehny prohánějí na motorkách!

„Za zábavou jezdíme do Miami a hlavně denně jezdíme na výlety, abychom toho viděly co nejvíc,“ tvrdí Martina Pártlová, která je nejvíc nadšená z toho, že kromě luxusního auta mají k dispozici také motorky.

„Nejlíp  je mi u našeho bazénu. Každé ráno nám ho chodí čistit jeden hodně sexy chlap,“ dodává se smíchem Veronika Nová. Její kolegyně Nikol Štíbrová zase strašně ráda nakupuje. „Utratila jsem už majlant,“ běduje.

Kromě holek se v oblasti vyskytuje nebo vyskytovalo mnoho dalších českých celebrit. Nedávno se odtamtud vrátila Gábina Partyšová s manželem, Olga Menzelová, modelka Veronika Machová s hokejistou Romanem Červenkou, Hanka Chymčáková s další hokejkou Jiřím Hudlerem, blízko sídlila i Diana Kobzanová s přítelem.

Reklama

Další články

Načítám