Hlavní obsah
Článek

Herečky Nikol Štíbrová (37), Veronika Nová (37) a zpěvačka Martina Pártlová (33) prožily horor v bažinách! Když se při svých cestách po Floridě rozhodly pro malý výlet za aligátory, ani ve snu je nenapadlo, jaká hrůza je čeká.

„Je to místní atrakce. Sednete na vznášedlo a projedete celou bažinu přímo mezi aligátory. Prohlížely jsme si je z třiceticentimetrové vzdálenosti. Byl to obrovský zážitek, ale to jsme ještě netušily, co prožijeme na zpáteční cestě!“ líčí dramatickou situaci Martina Pártlová.

Stalo se totiž to, co nikdo nečekal. V tom nejnevhodnějším okamžiku se vznášedlu porouchal motor. „Byly to nejhorší chvíle našeho života. Fakt jsme se bály! Asi pět minut jsme stály někde v pustině s vidinou, že nejbliží bezpečné místo je minimálně hodinu cesty lodí. Hladoví aligátoři kolem nás kroužili jak mlsní kocouři a nejhorší byla ta bezmoc!“ hořekovala zpěvačka.

Naštěstí se ale kapitán plavidla projevil jako zkušený opravář a po pár minutách už zase bylo všechno v pořádku. Za odměnu, že byly tak statečné, si nakonec mohly pochovat malá mláďata aligátorů a vyfotit se s nimi. „Tohle bude jasná nová profilovka na Facebook,“ řekla nadšeně Nikol Štíbrová, sundala aligátorovi z tlamy náhubek a hodila mládě do náruče Veroniky Nové.

Reklama

Další články

Načítám