Hlavní obsah
Článek

Česká Miss World Veronika Machová (33) nafotila pořádně provokativní kampaň. Před objektivem fotografa Roberta Smělého zapózovala se srolovanou bankovkou nad lajnoou bílého prášku. O drogu bohatých, kokain, ale nešlo. "Byl to moučkový cukr, který měl znázorňovat kokain. S tím já ale rozhodně v reálném životě nic společného nemám," řekla Super.cz Machová.

Veronika provokativní kampaň nafotila pro módní návrhářku Libku Safr. Ta se specializuje na navrhování klobouků a čelenek. Sama Machová přiznala, že s tvrdými drogami nemá nic splečného. "Zkusila jsem v minulosti trávu, ale nic víc. Ani nekouřím," přiznává Machová.

Proč tedy přijala nabídku nafotit kontrovezrní kampaň. "A proč ne? S Libkou spolupracuji už několik let a nápad se mi líbil," říká Veronika, která na fotografiích pózuje nahá, "oblečená" jen do ovoce.

"Tématem fotografií bylo obžerství. Inspiraci jsem hledala ve starých obrazech, hlavně tedy na těch, kde se objevuje zátiší s jídlem. Oblečení jsme nakonec vůbec nepotřebovaly a Veronika skončila oděná jen do ovoce a mých klobouků a čelenek,“ prozradila návrhářka Libka Safr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám