Hlavní obsah
Článek

Česká Miss World Veronika Machová (33) umí oslnit. Na módní přehlídku návrhářky Beaty Rajské si oblékla pořádně odvážné šaty. Výjimečně nezvolila model z vlastní tvorby. "Většinou mám svoje šatičky, ale tentokrát jsem zvolila konkurenci, kamarádku návrhářku Janu Berg," usmívala se Machová.

Krásná Veronika dobře ví, jak uchvátit v Karlových Varech místní muže. Snad každý muž se za ní otočil. Machová byla neskutečně sexy. Nádherné krajkové šaty s hlubokým výstřihem a rozparkem do pasu dostaly do varu každého. A že má misska co ukázat. Skvělé tělo a bujné vnady!

Její přítel, hokejista RomanČervenka, na ni byl náležitě pyšný. Své lásky si celý večer hleděl, obletoval ji, ale nakonec se jejich cesty stejně rozešly. "Každý budeme trávit mejdan jinde a pak se sejdeme na hotelu. Roman chce zůstat na párty po tenisovém turnaji, který hrál. Já slíbila účast na další akci. Ať si to s klukama užije, já mu naprosto věřím," řekla Super.cz Machová.

Její partner prý žárlí jen zdravě. Naopak je rád, že jeho láska je muži obdivována. "Je úplně v pohodě a jsem ráda, když na mě může být pyšný," dodala Veronika.

V Čechách se zdrží s Červenkou do konce srpna. Na dovolené již byli v Dubaji a Itálii. V září jejich kroky míří zpět do Omsku, kde Roman hraje hokej.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám