Hlavní obsah
Článek

Loňská Česká Miss World Veronika Machová (33) je z řady hokejových partnerek na Mistrovství světa největší fanynkou. Palce drží v Bratislavě při každém zápase. Bohužel ne ale v pokoji se svým partnerem, hokejovým útočníkem Romanem Červenkou (38). Ten má hotel s ostatními spoluhráči. Noční radovánky s půvabnou Veronikou nejsou povoleny.

"V Bratislavě bydlím v hotelu 10 minut od Romana," řekla Super.cz Veronika Machová, přítelkyně hokejového útočníka.

S Romanem se ale vidí denně. "Když má volno, jsme spolu. Pár hodin denně se vidíme. Jinak se tu ale nenudím. Mám tu kámošku, fitko na hotelu, pohoda," usmívá se loňská Česká Miss World.

Nevynechá žádný zápas, kde hraje její hvězdný partner. Na tribuně seděla i při všech zápasech v Omsku, za který Červenka hraje. Parťák Jaromíra Jágra (52) je v KHL jednou z nejzářivějších hvězd. "Jsem na Romana šíleně pyšná, je skvělej. Je prostě nejlepší," pěje ódy na svého partnera modelka.

Machová před odjezdem na Mistrovství světa v hokeji v Bratislavě nafotila nové sexy snímky. Možná i proto, aby měl v kabině na kříňce Roman pořádnou motivaci. "Bylo to focené pro portál fashionstars s návrhářkou Libkou Safr. Roman byl samozřejmě mezi prvními, který fotky viděl. A byl z nich nadšený stejně jako já," dodala Machová.

Reklama

Další články

Načítám