Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milovnice samby Veronika Lálová (32) tráví poslední dny v brazilském městě Rio de Janeiro. Tanečnice známá ze soutěže StarDance měla být letos opět jednou z múz na proslulém karnevalu, ten byl ale kvůli pandemii koronaviru přeložen. Půvabná brunetka i tak odletěla a užívá i slasti i strasti velkoměsta.

Jak sama už několikrát přiznala, Rio není nejbezpečnějším městem, což nyní zažila na vlastní kůži. S kamarády vyrazila na proslulou pláž Copacabana a byli okradeni. „Na pláži jsme poznali stinnou stránku Ria. Na minutu jsme se otočili a taška byla pryč, úplně se vším. S doklady, penězi a mobilem jednoho kamaráda,“ svěřila se tanečnice s tím, že krádeže na pláži nejsou ničím ojedinělým.

„Je to nepříjemné, když se to stane vám nebo člověku, který je s vámi na dece, byli jsme smutní, jací jsou na světě lidé,“ svěřila se Veronika, že během pěti sekund byl její kamarád bez věcí. „Moje taška se se mnou do bytu vrátila,“ dodala tanečnice, která v Brazílii chodí na taneční kurzy. „Odjela jsem si i odpočinout, načerpat novou energii a trénovat, protože u nás v Česku není nikdo, u koho bych se mohla vzdělávat," dodala Veronika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám