Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhým, a také posledním soutěžním tancem, který Pavel Trávníček (73) a Veronika Lálová (32) v letošní StarDance předvedli, byl svižný jive na píseň Škrhola. Od poroty bohužel vysloužili velmi nízké hodnocení, pouhých sedmnáct bodů.

„Myslím si, že to pro Pavla bylo náročnější v tom, že to je rychlý a že tam bylo hodně věcí, ale já jsem se snažila to přizpůsobit tak, aby to Pavel zvládnul a myslím, že to na svůj věk zvládnul dobře,“ řekla Veronika po dotančení. A jejich fanoušci souhlasili.

Trávníček podle nich předvedl na svůj věk obdivuhodný výkon a porota by právě věk měla zohlednit, píšou mnozí. Další však argumentují, že zvýhodnění jednoho by bylo na úkor ostatních a na všechny by se měl brát stejný metr.

„Nikdo nechce vypadnout, to je úplně jasný, ale stalo se, tak se z toho nezblázníme,“ řekla Super.cz bezprostředně po vyřazení Veronika. „Jak říkal Werich: Když nejde o život, tak jde o ho*no,“ doplnil svou tanečnici Pavel.

Vypadnutí pak přirovnal k neúspěšné divadelní premiéře. „To se také zkouší pořád dokola a dokola a pak je premiéra a nemá to vůbec úspěch. To pak člověk sedí v divadle a říká si, čím to je, že se to těm lidem nelíbilo. A nikdo nemá odvahu říct: tebou, protože jsi hrál blbě,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám