Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka StarDance Veronika Lálová (32) si prodloužila pobyt na španělském ostrově Tenerife. Specialistka na sambu zvítězila ve StarDance po boku Zdeňka Piškuly (25) a získala třetí místo s olympionikem Davidem Svobodou (39).

Opatření proti koronaviru zastihla i ji, protože se klasickou formou nemohou konat taneční lekce, které vede. Lálová naštěstí může pracovat aspoň online, a tak využila možnosti pracovat ze zahraničí. Na prosluněném ostrově se pochlubila také svou vytancovanou sexy postavičkou v plavkách. Jakmile dokončí online hodiny, může hupsnout do bazénu a věnovat se sama sobě.

„Každý den kromě výuky tance sportuji. Pro všechny lidi, kteří jsou zvyklí každý den mít pohyb a pracovat na sobě, je tato doba náročná. Snažím se tedy udržet zdravého ducha tím, že vyhledávám alespoň zčásti příležitosti dělat, co mě baví,“ řekla Super.cz Lálová, jež natočila instruktážní videa samby a plánuje, že příští roky bude na Tenerife pořádat týdenní taneční kursy.

„Každý den se snažím předávat energii dětem a těm, co se chtějí hýbat, zdokonalit se v tanci nebo jen vyčistit hlavu. A ve chvilce volna dobíjím baterky,“ dodala Lálová, která tak rozhodně nezahálí. I ona už ale nedočkavě vyhlíží dobu, kdy se všechno vrátí do normálu a zatančí si se svými svěřenci i jinak než před obrazovkou monitoru.

Reklama

Další články

Načítám