Hlavní obsah
Článek

Jubilejní desátá řada StarDance s sebou přinese jednu velkou změnu. Televizní diváci letos v soutěži neuvidí žádného z tanečníků, kteří se v show představili v minulých letech. A to včetně oblíbených tváří Marka Dědíka (40) nebo Veroniky Lálové (32).

Změna se podle tvůrců pořadu nabízela. „Desátý ročník, deset nových tanečníků. Chtěli jsme dát prostor a ukázat lidem novou generaci profesionálů, a vůbec se otevřít světu profesionálního tance,“ řekl Super.cz manažer vývoje Jan Potměšil. „Casting nám ukázal, že máme opravdu z čeho vybírat. Nová řada nám teď přinese nové příběhy a stejnou startovací čáru pro všechny. Bude to nové pro tanečníky, diváky, i pro nás,“ dodal.

Podle odborného poradce soutěže a dvojnásobného vítěze StarDance Jana Ondera (38) tým vybíral z asi padesáti tanečníků během čtyřdenního konkurzu.

Zmíněný Marek Dědík (40) řekl Super.cz už před několika týdny, že s další řadou nepočítá. „Účast ve StarDance pro mě byla obrovskou zkušeností, ale do dalšího ročníku se nechystám. Když jsem nevyhrál s Pavlou, tak už nevyhraju s nikým,“ řekl s nadsázkou tanečník.

Reklama

Další články

Načítám