Hlavní obsah
Článek

Vítězové poslední řady StarDance Veronika Khek Kubařová (36) a Dominik Vodička se znovu sešli, aby si zatančili. Video, které vzniklo, je příběhem zamilovaného páru, který bez sebe nedokáže žít. Projekt se jmenuje Gófutago.

„Vznikl tak, že jsme měli s Verčou velký sen natočit společné taneční video, abychom znovu zažili chvíle společné práce a společného nadšení. Původně to měl být pouze duet, ale při hledání hudby jsem narazil na skladbu, která mě v první moment zasáhla a já věděl, že to je ta pravá. Začala mi okamžitě evokovat příběh a krásný pohyb,“ popsal Super.cz Dominik.

Ve zmíněné skladbě zní chvílemi sbor, Dominik se proto rozhodl rozšířit i choreografii a ke spolupráci přizval svou skupinu Tanec s láskou. „Prostě spojení dvou životních etap, kterých si strašně vážím, a to StarDance a komunity Tanec s láskou,“ říká.

Objasnil také název projektu Gófutago: „Je to japonsky karmické dvojče, a vlastně už v první moment, když jsem poslouchal tuto skladbu, mi v hlavě hned evokovala, i ve spojení s japonským kresleným filmem, ze kterého je tato skladba převzata, příběh muže, který ztratí ženu a zjistí, že jediná možnost, jak být zase spolu, je vzít si život a být se svojí ženou v nebi. Poukazuje na to, že některé duše jsou spolu karmicky propojené a nemůžou být bez sebe. Hlavně ukazuje, že smrt není konec,“ vysvětlil námět.

Na projektu Vodička pracoval několik měsíců a těší se na ohlasy. Natáčelo se v pražské Grébovce.

Reklama

Další články

Načítám