Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná herečka Veronika Kubařová (36) je už šest let šťastně vdaná. V létě 2015 se provdala za divadelního režiséra Pavla Kheka. A jak sama přiznává, jejich vztah je i po letech stále plný romantiky.

„Můj muž je režisér, takže má velkou fantazii a tím, že inscenuje situace v divadle, tak dokáže zinscenovat různé situace i pro mě. Troufám si říct, že máme vztah plný romantických gest, a mě to těší,“ svěřila se Super.cz Veronika, která je hvězdou nové romantické komedie Jedině Tereza.

„Natáčelo se loni v zimě v prosinci a v lednu, kdy byla nejhorší vlna covidu a vše bylo zavřené. Bylo to těžké, byl velký tlak z médií a vše se omezovalo, ale o to víc jsme si vážili toho, co děláme,“ řekla herečka na tiskové konferenci k filmu.

Léto měla pracovní a takřka celé prázdniny hrála na divadelních prknech nebo točila. Stále ale zvládá i tančit. Jakožto úřadující královna tanečního parketu dochází na kurzy svého tanečního partnera Dominika Vodičky.

„Teď jsme točili taneční klip, který si Dominik s partou žen, které učí tancovat, vymyslel. Vídáme se dál. Chodím k němu na lekce tance. Máme pár nabídek, ta plesová sezóna loni nebyla, takže kdyby nás potkalo nějaké předtančení, tak by to bylo taky super,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám