Hlavní obsah
Článek

Už na podzim se herečka Veronika Khek Kubařová (36) ukáže v novém seriálu Hvězdy nad hlavou. Diváci se s ní seznámí jako s učitelkou Pavlínou, která stojí po boku hlavní hrdince Lucii v podání Terezy Kostkové (47).

Budou nerozlučná dvojka, která nepůjde pro dobrou radu ani smích daleko. „Jsem paní učitelka deváťáků. Takže masa puberťáků přede mnou, když jsem stála u té tabule a měla vzbuzovat respekt, nebylo to vůbec jednoduchý,“ řekla Khek Kubařová.

Přesto Veronika přiznává, že kdyby nevyšlo herectví, asi by učila, stejně jako její maminka. „Kdybych nebyla přijatá na konzervatoř, tak jsem měla variantu, že bych šla na pedagogickou fakultu. Měla bych zaměření na dramatickou výchovu, byla to taková alternativa mého povolání,“ prozradila herečka, která je také vítězkou taneční show StarDance.

Během natáčení se Veronika ještě víc spřátelila s představitelkou hlavní postavy Lucie Terezou Kostkovou (47). „Jsme v pravidelném kontaktu. Ona je tak inspirativní. Jako žena zvládá spoustu věcí, je neustále pozitivní, dokáže přijímat kritiku, dokáže reagovat na změny v natáčecím plánu. Ona tam opravdu byla pořád, protože má hlavní roli a stále byla veselá,“ prozrazuje herečka, která si stihla odskočit i před fotoaparát časopisu Glanc, kde ozdobí titulní stranu.

„Fotím po delší době a musím říct, že jsem si připomněla, že to vůbec není jednoduchý. Člověk je tu sám za sebe, chce se po něm spousta věcí, takže se musím najít. Je ale krásné, že je tu o vás postaráno, máte krásné šaty, make-up. Vážím si práce lidí, co ze mě vytvořili. Jsem trochu za punkovou princeznu a tou se teď trošku životně cítím,“ uzavřela se smíchem herečka.

Reklama

Další články

Načítám