Hlavní obsah
Článek

Je pořád krásně štíhlá, i když většina Čechů si stěžuje, že při pandemii přibírá. Veronika Khek Kubařová (36) si postavu drží. "Myslím, že ta pandemie nám ukazuje i to, že je potřeba na sebe myslet. Mít dobrou imunitu a připravené tělo," řekla Super.cz vítězka poslední řady StarDance.

"Ne že bych se vyloženě snažila, ale chci dobře jíst. Tím, že večer nehraju divadlo, jsem se naučila nejíst večer, což vidím jako zásadní věc i pro to tělo a formu. Jím věci, na které mám chuť, ale jím střídmě. A to, myslím, pomáhá jak imunitě, tak mému tělu," vysvětluje herečka.

Pokud jde o sport, pamatujeme si, že pořádně zamakala ve filmu Ženy v běhu. "Ono to ve filmu vypadá líp, než to bylo. Tolik tréninků jsme zase neměli. Ale s mojí figurou hodně zahýbalo StarDance a vůbec s mojí touhou po pohybu," upřesnila.

"Je pravda, že už když začala první vlna, tak jsem si doma tančila. Zapnula jsem si nějaké vypalovačky a prostě jsem si trsala pro radost, než jsem byla celá zpocená. Dělalo mi to dobře psychicky, a i fyzicky se takhle člověk udržuje. I můj muž těsně před tím, než se všechno zavřelo, absolvoval taneční kurz, tak jsme si občas hodili čaču v obýváku. Také občas posilujeme a chodíme hodně ven se psem," popsala nám svůj režim na natáčení 7 pádů Honzy Dědka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám